Reviews

27 reacties

 1. Drie weken geleden heb ik een aura en chakrareading gedaan bij Marjantien. Het was en bijzondere ervaring. Ik werd bij binnenkomst direct gerustgesteld. De hele benadering van Marjantien was heel rustig en respectvol.
  Ik heb zelf een opname gemaakt die ik inmiddels al een paar keer heb terug geluisterd.
  Marjantien heeft mijn aura en chakra’s gelezen en wat zij mij vertelde was verrassend kloppend bij hoe ik mij momenteel voel, waar ik mee worstel en wat er speelt in mijn persoonlijk leven.
  Het gaf mij net het laatste zetje om door te pakken en door te zetten op het pad dat ik te gaan heb. Na afloop hebben we nog nagepraat en heeft Marjantien antwoorden gegeven op de vragen die ik nog had. Dit was heel verhelderend.

  Een hele goede ervaring die mij echt een stapje verder heeft geholpen!
  Hartelijk dank!😘

  -MB-

 2. Marjantien zorgt voor een veilige en vertrouwde sfeer. Ik vond het een bijzondere ervaring, echt spot on, bizar gewoon. Veel valt voor mij op zijn plek, wat werkt als een soort van bevestiging en dat voelt heel fijn ✨

  -LvD-

 3. Begin februari heb ik voor het eerst een aura- en chakrareading gedaan. Via een zoektocht kwam ik bij Marjantien terecht en ik heb een afspraak met haar gemaakt. Ik was vooraf erg nieuwsgierig naar hoe dat in zijn werk zou gaan en natuurlijk ook naar wat er gezegd ging worden. Vooraf was het contact met Marjantien fijn en duidelijk en wist ik grotendeels wat ik kon verwachten.
  De sessie vond ik echt heel bijzonder, ik herkende mij in alles en vond de beelden die zij schetste prachtig en ook duidelijk. Marjantien neem de tijd voor je en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Dat de sessie wordt opgenomen is ook prettig, zo kan je het nog eens terugluisteren. Ik raad het iedereen die er voor openstaat zeker aan een reading te doen bij Marjantien. Een cadeautje voor jezelf!

  -MD-

 4. Ik had niet eerder van een aura & chakra reading gehoord maar een goeie vriendin van mij wees mij erop. Het contact met Marjantien verliep heel prettig; ze schakelde snel en was helder over hoe ze de reading aanpakte, hoe lang het zou duren en wat het zou kosten. De reading zelf was verrassend kloppend en bevestigend. Heel bijzonder om zo via een onbekende in de spiegel te kunnen kijken. Ongelofelijk hoeveel je energie over jezelf zegt. Veel dingen vielen op zijn plek. Het gesprek wordt opgenomen zodat je het na een tijdje ook nog eens terug kan luisteren. Zeker een aanrader!

  -KW-

 5. Mijn reading van Marjantien was in 1 woord: GEWELDIG. Zonder vragen en/of verwachtingen ging ik erin. De voorbereidende mail, de communicatie en uitleg waren heel duidelijk. De reading die daarop volgde was spot on. Alles wat Marjantien vertelde was raak. Ik herken me overal in. De herkenning en informatie die ik heb gekregen zorgt voor vertrouwen in de toekomst en geeft de bevestiging dat ik op de goede weg zit. Naast alle waardevolle informatie is het ook heel fijn dat Marjantien alle tijd neemt voor de reading en eventuele vragen na afloop. Wat mij betreft een echte aanrader voor iedereen.

  Groet Stephanie

 6. Tijd geleden een aura & chakra reading gehad bij Marjantien.
  Het is een hele bijzondere ervaring waarin je in een korte tijd heel veel verschillende lagen van jezelf leert kennen. Veel herkenning tijdens de sessie al, maar vooral toen ik een paar maanden na de sessie het terugluisterde vielen zoveel dingen op zijn plek die ik toen nog totaal niet doorhad.
  Marjantien is heel beeldend maar neemt uitgebreid de tijd om te bespreken wat bepaalde beelden praktisch voor jou betekenen in je dagelijks leven.
  Het heeft mij geholpen om meer rust te hebben bij bepaalde ontwikkelingen die nu in mijn leven spelen, en dat ik daar op een juiste manier mee omga. Ik zal de sessie zeker aanraden als je jezelf beter wil leren kennen en meer in contact met jezelf wilt komen

  -DdJ-

 7. De reading met Marjantien vond ik heel mooi en verhelderend. Marjantien komt rustig en open over, waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. Zelfs in zo’n online sessie. Heel fijn dat ze alle dingen die wat abstract voelen ook concreet maakt. En ik heb tijdens de sessie ook een paar mooie one-liners en inzichten genoteerd (en nog veel meer: ik heb m’n pen letterlijk leeg geschreven). Echt een aanrader: ik heb meteen een vriendin de gegevens van Marjantien doorgestuurd.

  -KS-

 8. Dinsdag 7 december een hele fijne heldere reading gehad van Marjantien. Erg fijne sfeer. Ik vond het van te voren duidelijk uitgelegd hoe het in zijn werk gaat. Een voorbeeld; dat je de vragen achteraf mag stellen. Tijdens de reading worden er al veel vragen vanzelf beantwoord zodat er (bijna) geen vragen over blijven. Tenminste dat ervaarde ik bij mijn reading. Ik heb veel bevestiging gekregen en je leert jezelf nog meer kennen. Echt een mooi kado voor jezelf en ik raad hem zeker aan! Dank je wel Marjantien!

  -CN-

 9. Beste Marjantien,

  De reading bij jou was een feestje. Je nam op een rustige manier alle tijd om een reis te maken langs mijn aura en alle chakra’s. Voor ik het wist waren wij een paar uur verder. Ik heb genoten van de beelden die je mij liet zien onderweg. De beeldspraak was bijzonder en vaak treffend. Daar werd ik heel blij van. Sommige dingen herkende ik minder, maar die hebben mij weer aan het denken gezet. Ik vind het heel fijn dat ik de geluidsopname van je heb gekregen, zodat ik later op een rustig moment nog een keer kan terugluisteren wat je ook alweer verteld hebt. Het is zo veel, je kunt het niet allemaal in 1 keer onthouden. Bedankt voor deze bijzondere ervaring en veel succes met het afronden van je opleiding!

  -AS-

 10. Onlangs heb ik bij Marjantien een reading gehad. Ik had geen idee wat te verwachten en had van tevoren ook aangegeven dat ik sceptisch was en niet echt weet of ik wel geloof in dit soort dingen, maar dat ik er met een open mindset in wilde gaan.
  Ik vond het een bijzondere ervaring,ik herkende me zeker niet in alles wat er gezegd werd maar er werden absoluut dingen gezegd die ik herkende en kon bevestigen..
  Over het geheel genomen ga ik zeker aan de slag met bepaalde dingen die benoemd zijn en de meerwaarde van de reading zit voor mij vooral in het feit dat het tot nadenken heeft gezet over bepaalde zaken waar ik mee verder moet.
  Ik vond de setting buiten heel fijn,de vogeltjes de geluiden en de geur van het bos.

  -JB-

 11. Ik vond de aura en chakra reading bij Marjantien een bijzondere ervaring. Het was de eerste keer dat ik zoiets deed dus ik wist niet wat ik moest verwachten, maar had tegelijkertijd hoge verwachtingen. De beelden die Marjantien beschrijft zijn heel helder en intuitief. Veel herkenning en interessante nieuwe inzichten. Een bevestiging dat ik op het juiste pad ben, erkenning voor de weg die ik heb afgelegd en een duidelijke richting voor de toekomst. Mooi!

  -EvdB-

 12. Een hele wijze, interessante en leerzame ervaring. Ik heb zoveel kennis mogen ontvangen over mezelf mbt het verleden-heden én toekomst. Ik ben erg onder de indruk van Marjantien haar ‘skills’. Ze neemt de tijd, tuned goed in en ziet/leest hele mooie dingen. Het was een reading via Zoom maar heb dit totaal niet als extra afstand ervaren, ik leek eerder alsof we echt tegenover elkaar zaten. Dank je wel.

  -IvdD-

 13. Wauw, wat een fijne en bijzondere ervaring. Je vertelt precies hoe ik ben, hoe ik verander en waar ik op dit moment mee bezig ben in mijn leven. Jouw reading kan mij op een positieve manier verder helpen in de toekomst en ik ben er zeker van dat het allemaal goed komt.
  Heel mooi ook dat ik het audio bestand nog na kan luisteren.
  Nogmaals bedankt voor de reading!

  -JvtO-

 14. Het was toch weer spannend om een reading te krijgen. Ik had in het begin weer last van mijn eigen vooroordelen “hoe kan zo’n reading nou echt zijn?” Toch is het me gelukt om er open in te stappen.

  Marjantien beschrijft datgeen wat ze ziet met een helderheid en positiviteit die erg prettig is. Deze oordeelloze, positieve beschrijvingen gaan me zeker helpen in mijn verdere ontwikkeling. Er is veel herkenbaar hetgeen ze beschrijft. Het positieve geeft me weer een betere balans, aangezien ik zelf al genoeg zelfkritiek heb.

  Dank je wel Marjantien!

  -IG-

 15. Wouw, wat een mooie ervaring. Veel herkenning waardoor ik erkenning ervaar. Wat het me vooral brengt; dat het goed is zoals ik ben. Mooi ook om te horen dat ik ben wie ik wil zijn. Marjantien heb ik ervaren als een professionele lieve begeleidster.De uitgewerkte reading helpt om nog eens naar de diepere laag de beelden en de kleuren te kijken. Heel erg benieuwd hoe ik de uitgewerkte reading in latere fases zal ervaren.

 16. Ik vond het een bijzondere ervaring. Heel mooi welke beelden jij zag en de uitleg erbij. Het klopte precies hoe ik me voel op dit moment in mijn leven en waar ik mee bezig ben en welke ontwikkeling ik al heb doorgemaakt.

  -JE-

 17. De reading van Marjantien was heel leerzaam. Vooral de terugkoppeling hoe zij datgene wat ze zag concreet vertelde in hoe ik dat in mijn dagelijks leven nu toepas neem ik mee in mijn volgende readings. Ik was mij daar niet bewust van tijdens mijn reading. Die ging alleen over de kwaliteiten en de ontwikkeling.

  -MT- (klasgenoot)

 18. Lieve Marjantien,
  Heel erg bedankt voor deze mooie reading. Elke keer weer fijn om helderheid te krijgen voor de stappen die ik zelf maak. En vond het gezellig om face tot face te readen. Ondanks dat het via beeldbellen ook goed kan, is het face to face prettiger vind ik.
  Dank je.

  Liefs -RG- (klasgenoot)

 19. Allereerst heb ik duidelijk kunnen merken dat je de reading goed probeerde op te bouwen en te verdiepen door het stellen van de vragen die je jezelf hebt voorgenomen te stellen. Wat mij betreft deed je dit consequent en ik heb deze vragen ook echt als verdiepend ervaren. Het was telkens een mooi rond verhaal. Door het stellen van de vraag “wat betekent dit voor jou in de dagelijkse praktijk” maak je de reading inderdaad heel concreet. Het verbinden van de ontwikkeling aan de jeugd- conclusie vond ik het meest interessant en ook heel treffend.
  De reading in het algemeen vond ik ook heel treffend. Ik kon bijna alles plaatsen.

  Marjantien. Dank je wel voor deze mooie, complete en positieve reading op mijn ontwikkeling Een hele mooie evaluatie van waar ik nu sta halverwege mijn tweede jaar. Het geeft mooie inzichten waar ik mee verder kan.

  -IV- (klasgenoot)

 20. Ik herkende bij elk chakra eigenlijk wel de ontwikkeling, wat ik frappant vond bij het wortelchakra was het vorig leven wat naar voren kwam als het Chinese kruidenvrouwtje, want alles wat je daar opnoemde heb ik in dit leven ook allemaal aan studies gevolgd. En het voelt voor mij ook door deze opleiding dat ik alle kennis die ik heb opgedaan nu beter kan samen voegen op een meer aardse manier, eerder leek het meer op los staande stukken.
  En wat ik ook al aangaf bij het keelchakra, dat toegeknepen gevoel ken ik de laatste tijd veel te goed en ik vind het nog steeds lastig om er voor uit te komen dat ik met energie kan werken en wat mij zo natuurlijk afgaat, alsof het er niet mag zijn. Dit is echt een nog werkpunt voor mij. Bedankt voor deze fijne, complete reading.

  -MT- (klasgenoot)

 21. Wat ik vooral herkende in de reading van Marjantien… meer compassie voor mezelf, dat was het afgelopen weekend heel actueel toen ik een cursus volgde die daarover ging. En sowieso, nu. Ik herken de tegenstrijdigheid van vernieuwing willen en behoudendheid, daar zit ik nu ook in rond werk en relaties. Beschermen en openheid en daar een nieuwe weg in vinden, dat voelt heel relevant momenteel. En ik vond de vorige levens ook intrigerend; dat was heel weinig vrijheid en dat ik nu naar mijn idee heel veel vrijheid heb en dat een deel van mij zich toch wil vastzetten in saaie routines. En het genieten van de natuur en van schoonheid…. Ja, dat is iets waar ik.. wat ik aan de ene kant mis, ik breng meer tijd binnen en in de stad door dan ik fijn vind, en iets wat ik meer opzoek, door bijvoorbeeld meer bloemen en planten in huis te halen.

  -MS- (klasgenoot)

 22. Wat zijn die readingen toch altijd weer een kadootje! 🙂 tijdens de les al afgesproken om te gaan readen en we tuneden meteen heel fijn op elkaar in. Doordat we live afspraken bij mij thuis en alle tijd hadden konden we ook echt alle tijd nemen voor de readings en het nabespreken. Dat is dan toch een verschil met Skype merk ik, voelt als iets minder tijd hebbend.
  Mooie dingen heeft Marjantien gezien/gezegd, fijn om bevestigd te krijgen dat er dingen gebeuren en weer andere dingen te begrijpen die nu verwoord zijn. Wat ik heel bijzonder vond was het wijzigen van het aura voor en ná de reading. Het was dus eigenlijk een opluchting dat Marjantien aan het eind van de reading een blauwere aura zag, want zo herken ik ‘m nu ook. Een kleur die me eigenlijk zoveel logischer past, als is het even wennen dat het geel niet meer zo krachtig z’n aanwezigheid kenbaar maakt. Daarnaast was het grappig om te zien dat ze iets zwaars ervoer bij m’n benen en met een soepel stokje kwam bij m’n zonnevlechtchakra. M’n lijf was in protesteermodus de 2 weken voor onze afspraak en heb ik met een massage en healing weer rechtgetrokken. Heel bijzonder vond ik hoe natuurlijk de vorige levens aanwezig waren en zich ook duidelijk kenbaar maakte. Ook hoe de reading voor de readee heel logisch voelt en voor de reader net wat minder omdat het dan toch echt de energie van de ander is die je leest, en die ken je niet.

  -KH- (klasgenoot)

 23. Ik vond dat Marjantien mij heel goed las, helder en mooi, ik begreep haar op meerdere levels, leek het.

  Ik vond het inspirerend hoe helder zij per chakra las. Ik lees vaak ook een soort hoofdstroom, waar ik dan vaker op terugkom in meerdere chakra’s.

  Ik ben verguld met de lezing van Marjantien. Ik voel me gezien en begrepen. Dankjewel!! Lieve groet!

  -ML- (klasgenoot)

 24. Ik was heel erg onder de indruk van hoe Marjantien de reading deed, zodat ik zelf een beetje geforceerd kwaliteiten en het praktische erbij ging slepen in mijn reading. Omdat zij dat zo goed deed. Maar dat geeft niet het is om te leren.
  Daarna bespraken we de reading en we hebben nog lang nagepraat. Ik vond het heel bijzonder vooral dat ze bij elk onderdeel een andere intelligentie ofzo gebruikt (visueel, tactiel, materiaal, klank, beweging, sfeer, mechanisch, natuur, sprankeling) met geluidseffecten en al 😉 heel expressief.

  -EA- (klasgenoot)

 25. Wat ik heel mooi vond is dat er bij Marjantien een oplossing te voorschijn kwam.
  Ze vertelde me dat ik op een strand met mijn haren in de wind het wilde uitschreeuwen.
  Toen ik mezelf dat visualiseerde merkte ik dat mijn energie veranderde en het ongemakkelijke gevoel wat ik had verdween. Dat vond ik bijzonder.

  Bedankt Marjantien voor deze mooie reading. Zelf kon ik er echt iets mee. De reading heeft me zeker geholpen.

  -RG- (klasgenoot)

 26. In de reading herkende ik veel van wat er op dit moment speelt. Mooi!

  -SH- (klasgenoot)

 27. Ik herken veel dingen van mezelf er in. Vooral bij de reading van Marjantien, die toch echt wel een aantal dingen echt goed ziet. Dat donkere gebied waar ze naar refereert bij mijn navelchakra, waar ik niet in wil stappen, is voor mij op dit moment ook heel actueel. Daar ben ik nu mee aan het stoeien, loslaten, erin stappen, tot hoever… anyway, komt wel goed. Wordt aan gewerkt.

  -AV- (klasgenoot)

Reacties zijn gesloten.