Over mij

Intuïtie Practitioner & Aura Reader

over mij: profiel foto

Over mij: ik ben Marjantien. In mijn leven heb ik verschillende opleidingen gevolgd en afgerond; Facilitair Management, Communication & Multimedia Design en Gebarentaal. Pas bij de opleiding van het Centrum Effectieve Intuïtie wist ik direct dat ik op mijn plek zat en hier mijn werk van wilde maken. Ik wil mensen helpen. Ik wil hen een prachtig cadeau geven, want dat is een reading voor mij; een bijzonder waardevol cadeau.

Spiritueel nuchter

Ik ben niet iemand van hokjes (hoog-sensitief) en labels (zweverig). Ik zie mezelf als een “wat gevoeliger” persoon. Je zou kunnen zeggen dat ik een gevoelsmens ben. Ik ben voor een deel Indonesisch spiritueel, maar tegelijkertijd ook Hollands nuchter.

Helder en praktisch

Mijn streven is dat de informatie die je tijdens een reading krijgt helder en praktisch toepasbaar is. Daarbij probeer ik een brug te maken tussen onbewust en bewust. Spiritueel/energetisch en praktisch in het dagelijks leven.

Altijd in ontwikkeling

Na vier bijzondere jaren opleiding heb ik mijn diploma voor ‘Intuïtie Practitioner’ en ‘Aurareader’ behaald. Ik blijf mij echter ontwikkelen in het aurareaden, maar ook in het intuïtieve stuk. En dat vind ik ook gelijk het mooie aan werken met energie.

Diploma’s en certificaten van het Centrum voor Effectieve Intuïtie:
  • Intuition Practitioner & Aurareader
  • Master verdiepingsjaar
  • Transcending Consciousness