Aura Reading

Aura Reading

Je aura is het energielichaam, de uitstraling van je lichaam en je geest. Alles wat je denkt en voelt straal je uit. Aura reading is een techniek, waarbij op energetisch niveau de aura gelezen wordt. Een reading kan je helpen om meer inzicht te krijgen in wat er op dit moment speelt; energetisch, geestelijk, lichamelijk en emotioneel. Het geeft inzicht in jezelf en je situatie. Het kan je helpen om te bepalen wie je bent en wat je wil. Naast inzicht kan het je ook bevestiging geven en je stimuleren om nieuwe stappen te ondernemen. Het gaat over jou, maar ook over jou in relatie tot anderen en het effect wat anderen op jou hebben.

Hoe werkt het?
De readee (de cliënt/ degene wiens aura gelezen wordt) zit tegenover de reader (auralezer). Dit kan ook heel goed via online/videobellen. Afstand speelt hierbij geen enkele rol.
Door middel van meditatie en het aanspreken/gebruik maken van de intuïtie zal de reader informatie geven over de aura en de zeven chakra’s. Per chakra wordt zijn/haar ontwikkeling en (energetische) blokkades besproken. Een reading kan ervoor zorgen dat je tot bepaalde inzichten komt, wat er op onbewust niveau speelt wordt meer bewust gemaakt.

Hoe lang duurt het?
Een aurareading duurt ongeveer twee uur. Het is daarbij handig om een geluidsopname te maken, je krijgt veel informatie en het is daarom fijn om dit later nog eens terug te kunnen luisteren. Het is ook prettig als de agenda na de reading enigszins leeg is zodat je de informatie rustig kunt laten landen.

Wat kost het?
Sinds februari 2022 ben ik gediplomeerd Intuïtie Practitioner & Aurareader. Ter kennismaking vraag ik voorlopig € 95,- euro voor een reading in plaats van € 135,- euro.

Wat krijg ik?
Een geluidsfragment die je naderhand krijgt toegestuurd.

Hoe kan ik een afspraak maken?
Neem contact met mij op via het contactformulier voor jouw persoonlijke aura reading of gebruik de knop ‘aanmelden’ hieronder.